Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea, reacție dură după ce Sanitas a anunțat proteste: Câte promisiuni va mai încălca Guvernul?

Gabriela Firea, reacție dură după ce Sanitas a anunțat proteste: Câte promisiuni va mai încălca Guvernul?

Senatorul PSD, Gabriela Firea, a criticat dur Guvenul Cîțu, marți, după ce sindicaliștii Sanitas au anunțat că vor organiza proteste. Aceștia au transmis că vor recurge la toate mijloacele de protest, inclusiv să iasă în stradă dacă Executivul nu va creşte de la 1 ianuarie 2021 salariul de bază al personalului TESA

Gabriela Firea, reacție dură după ce Sanitas a anunțat proteste: Câte promisiuni va mai încălca Guvernul?
Sursa foto: Hepta
de Mia Lungu    |    29 Dec 2020   •   19:15

"Sanitas somează Guvernul să respecte promisiunile făcute angajaților din Sănătate privind creșterea salariilor. 
În caz contrar, vor protesta! Câte promisiuni vor mai încălca!?" a fost mesajul postat de Gabriela Firea, pe pagina sa de Facebook.

Sanitas somează Guvernul să respecte promisiunile făcute angajaților din Sănătate privind creșterea salariilor.  În caz contrar, vor protesta! Câte promisiuni vor mai încălca!?

Posted by Gabriela Firea on Tuesday, 29 December 2020

Guvernul este ameninţat cu proteste. Sindicaliştii Sanitas cer creşterea salariilor

Federația SANITAS din România a somat public Guvernul proaspăt instalat, să își respecte promisiunile făcute salariaților din sănătate și asistență socială în toată perioada stării de urgență și a stării de alertă, indiferent în ce poziție s-au aflat actualii reprezentanți guvernamentali în acea perioadă.

Sindicaliştii SANITAS spun că vor recurge la toate mijloacele de protest, inclusiv să iasă în stradă dacă Executivul nu va creşte de la 1 ianuarie 2021 salariul de bază al personalului TESA.

Ei au transmis printr-un comunicat de presă, marţi, că Ordonanța de Urgență privind unele măsuri fiscal-bugetare pusă în dezbatere publică pe site-ul Ministerului Finanțelor arată intenția Guvernului de a bloca aplicarea etapizată a Legii salarizării unitare 153/2017 pentru categorii importante de angajați din sistemul sanitar și cel de asistență socială.

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea sanitas
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close