Antena 3 CNN Politică George Simion, liderul AUR: Poate venim și noi cu muzică. Punem de la Paraziții "Vreau să vă doară", într-o ședința de plen

George Simion, liderul AUR: Poate venim și noi cu muzică. Punem de la Paraziții "Vreau să vă doară", într-o ședința de plen

Copreşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor, George Simion, a declarat joi seara, în emisiunea Subiectiv de la Antena 3 că a purtat discuții cu Ministrul Justiției, Stelian Ion, despre anularea amenzilor din timpul stării de urgență, amenzi care au fost declarate neconstituționale și nu au fost anulate pe cale administrativă de Guvernul Orban.

George Simion, liderul AUR: Poate venim și noi cu muzică. Punem de la Paraziții "Vreau să vă doară", într-o ședința de plen
de Georgiana Adam    |    08 Ian 2021   •   20:35

Aflat și el în platoul emisiunii, Mugur Ciuvica l-a întrebat de George Simion dacă Stelian Ion a pus muzică în timpul întâlnirii, așa cum a făcut în comisia juridică în 2018, când a adus o boxa și a pus muzică la maxim pentru ca parlamentarii PSD să nu mai poată discuta legile justiției.

"Păi poate venim și noi cu muzică. Punem de la Paraziții "Vreau să vă doară", într-o ședința de plen. Dacă se practică. Nu, nu ne-a pus Domnul Stelian Ion muzică. Am discutat, am avut o discuție civilizată." a răspuns liderul AUR.

Se interesează, i-am dat datele statistice. E vorba de niște sute de mii de români care au primit amenzi neconstituționale. Pe mine mă interesează să fim corecți cu românii. Luni mergem la Avocatul Poporului, la Renate Weber, pe același subiect.

Aștept de la Domnul Stelian Ion să fie un om de cuvânt, și pe lângă propria agenda politică pe care o are, să includă și acest subiect al anulării amenzilor."

În primăvara lui 2020, CCR a admis sesizarea Avocatului Poporului referitoare la amenzile care s-au dat în perioada stării de urgență. În ciuda deciziei CCR, amenzile nu se șterg automat, fiind nevoie ca ele să fie contestate în instanță ca să fie anulate. Fostul Guvern Ludovic Orban a spus că va căuta o soluție legală pentru a rezolva problema, însă nu s-a mai luat nicio decizie în acest sens.

×
Subiecte în articol: George Simion aur Stelian Ion
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close