Antena 3 CNN Politică Ionel Dancă, șef de cabinet al premierului, despre coronavirus: „Populația trebuie să știe că nu ascundem nimic”

Ionel Dancă, șef de cabinet al premierului, despre coronavirus: „Populația trebuie să știe că nu ascundem nimic”

Toţi senatorii liberali se vor izola fără să aştepte rezultatele anchetei epidemiologice. Aceștia își vor continua activitatea fără să aibă contact direct cu colaboratorii lor, folosind telefonul, internetul şi semnătura electronică.

Ionel Dancă, șef de cabinet al premierului, despre coronavirus: „Populația trebuie să știe că nu ascundem nimic”
Sursa foto: Ionel Danca/Facebook
de S.T.    |    13 Mar 2020   •   17:32

„Membrii Guvernului care au participat la reuniunea Biroului Politic Național, unde a fost prezent senatorul diagnosticat pozitiv cu coronavirus, au luat măsura autorizării și au fost testați. Urmează să primească fiecare ministru în funcție de locația disponibilă o adresă unde vor fi cazați și unde își vor desfășura activitatea cu toată tehnica necesară pentru asigurarea comunicațiilor cu ceilalți membri ai Guvernului astfel încât să putem lua decizii rapide.

Nu este o situație dramatică pentru niciunul dintre noi. Există o coordonare prin mijloacele electronice.

Suntem în contact unii cu ceilalți astfel încât putem gestiona toate problemele care apar”, a declarat Ionel Dancă, șef de cabinet al premierului, la Antena 3.

„Populația trebuie să știe că nu ascundem nimic și că avem toate disponibilitatea de a comunica transparent orice informație cu privire la evoluția epidemiei de coronavirus și că aceasta este monitorizată și atent controlat”, a mai spus el.

Precizările făcute de Ionel Dancă, şef de cabinet al premierului

×
Subiecte în articol: coronavirus Ionel Dancă
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close