Antena 3 CNN Politică Klaus Iohannis, atac dur la adresa PSD: Este cinic și iresponsabil ce au făcut. Nu-și pot stăpâni setea de putere

Klaus Iohannis, atac dur la adresa PSD: Este cinic și iresponsabil ce au făcut. Nu-și pot stăpâni setea de putere

Președintele României, Klaus Iohannis, a atacat miercuri Partidul Social Democrat, care nu a reușit să facă cvorum luni pentru depunderea moțiunii de cenzură.

Klaus Iohannis, atac dur la adresa PSD: Este cinic și iresponsabil ce au făcut. Nu-și pot stăpâni setea de putere
Sursa foto: hepta
de Diana Dragotescu    |    02 Sep 2020   •   18:30

Președintele României a atacat Partidul Social Democarat, care nu a reușit să întrunească luni cvorumul necesar pentru depunerea moțiunii de cenzură:„Sunt unii care în loc să fie parte a acestui efort de construcție încearcă doar să saboteze și să pună piedici. Mă refer desigur la Partidul Social Democrat. Am asistat luni la o situație care a frizat ridicolul în Parlamentul României. Timp de mai multe zeci de minute s-a așteptat întrunirea cvorumului necesar pentru dezbaterea și votarea acelei moțiuni de cenzură neavenite, cu alte cuvinte chiar cei care au inițiat acest demers nu au fost în stare să asigure prezența în sala propriilor parlamentari.  

Am spus de la început că este cinică și iresponabilă depunerea unei moțiuni de cenzură în care toate eforturile trebuie canalizate pentru combarea pandemiei și cu puține luni înainte de alegerile parlamentare la termen. Acum, după eșecul previzibil și lamentabil de luni mă întreb cui i-a folosit toată această discuție a PSD-ului care pur și simplu nu-și poate săpâni setea de putere. Ce soluții pot aștepta românii de la un partid atât de lipsit de seriozitate care acționează politic, nu pentru cetățeni ci doar pentru proprii membri?” 

Iohannis: Încetați cu aceste jocuri cinicare care nu fac decât să provoace neîncredere

„Mulțumesc formațiunilor parlamentare care au  înțeles gravitatea momentului pe care o traverseză țara noastră și nu s-a alăturat unor interese strict electorale. Sper ca PSD-iști să ia foarte în serioas acestă lecție și să înțeleagă că în România politica nu se mai poate face așa cum continuă ei să o facă de ani de zile, urmărind doar mizele mărunte de partid. Încetați cu aceste jocuri cinicare care nu fac decât să provoace neîncredere și să pună în pericol compaterea eficientă a epidemiei de COVID-19”, a declarat președintele Klaus Iohannis. 

Klaus Iohannis, atac dur la adresa PSD: Acum, după eșecul previzibil și lamentabil de luni mă întreb cui i-a folosit toată această discuție a PSD-ului

×
Subiecte în articol: PSD Klaus Iohannis
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close