Antena 3 CNN Politică Liderul AUR a făcut turul conacelor de milioane ale politicienilor români: "Cred că mă duc, că am unele informații, și la Domnul Cîțu"

Liderul AUR a făcut turul conacelor de milioane ale politicienilor români: "Cred că mă duc, că am unele informații, și la Domnul Cîțu"

George Simion a povestit, vineri seara, în emisiunea Subiectiv la Antena 3, despre "drumeția" făcută, în vara anului 2020, la conacul de un milion de euro al lui Costel Alexe. "Aparent n-ai zice că face un milion de euro dar apoi aduni clădire cu clădire..."

Liderul AUR a făcut turul conacelor de milioane ale politicienilor români: "Cred că mă duc, că am unele informații, și la Domnul Cîțu"
de Georgiana Adam    |    08 Ian 2021   •   21:30

"Eu am fost la casele lui Marian Oprișan, a lui Dumitru Buzatu, a lui Costel Alexe. Cred că mă duc, că am unele informații, și la Domnul Cîțu." a spus liderul AUR, la Antena 3.

George Simion: Cea mai tare casă e clar a Domnului Oprișan. Are șapte vile într-una. E cu de toate

"Știți câte resurse, eu abia aștept să aflu, s-au consumat să ne urmărească prin toată țară. Ne prelua Dusterul de la doi și-un sfert, de la intrare în județ și ne lasă la ieșirea din județ. Și asta era numai doi și-un sfert. Nu știu SRI și restul serviciilor. 

Eram un factor de risc. Prezentăm averea lui Costel Alexe, averea lui Marian Oprișan. Cum credeți că s-au ridicat case de milioane de euro fără complicitatea celor din servicii, din poliție.

Au fost toți mâna-n mâna, au furat din averea poporului român în acești 30 de ani. Uitați, Costel Alexe este căutat de DNA. Îl așteptăm și pe Marian Oprișan, îi așteptăm și pe alții."

 

×
Subiecte în articol: aur George Simion conace Florin Cîțu
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close