Antena 3 CNN Politică Culisele apariției lui Liviu Dragnea în spațiul public: 'A vrut să trimită un mesaj. El îl voia pe Dîncu premier'

Culisele apariției lui Liviu Dragnea în spațiul public: 'A vrut să trimită un mesaj. El îl voia pe Dîncu premier'

Marian Vanghelie susține că Dragnea a vrut să transmită un mesaj prin intermediul interviului acordat pentru publicul larg. Potrivit afirmațiilor fostului edil PSD, Dragnea a făcut o serie de greșeli printre care și votul pentru funcția de premier al lui Dîncu.

Culisele apariției lui Liviu Dragnea în spațiul public: 'A vrut să trimită un mesaj. El îl voia pe Dîncu premier'
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Iun 2020   •   19:55

”Cred că Liviu Dragnea a vrut să transmită un mesaj. Pe stilul lui, nu vreau să vorbesc rău despre el, cred că e o nedreptate ceea ce s-a întâmplat și modul cum a fost arestat și acea regie pentru a fi luat din fața PSD. N-am cum să nu văd și să spun greșelile pe care le-a făcut.

Era o practică. Oamenii ăștia erau nervoși când cineva avea ceva de spus împotriva a ceea ce voiau ei să facă.

Cei care au fost în jurul lor, cum e Dîncu, știa ce se întâmplă. Liviu la un moment dat s-a votat la Biroul Executiv să îl pună premier pe Dîncu.

Dîncu s-a spălat și vrea să revină mare conducător în PSD și să ne spună cum spală lucrurile din partid și cum îi dă ei afară. El zice că știe politica mare și spune că se întâlnește cu Coldea și stabilește exact cine trebuie să fie premier”, a zis Vanghelie.

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea Vasile Dîncu
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close