Antena 3 CNN Politică Ludovic Orban, dans fenomenal la un bal în Focșani. Premierul a rupt ringul de dans

Ludovic Orban, dans fenomenal la un bal în Focșani. Premierul a rupt ringul de dans

Un clip video filmat la sfârșitul lunii ianuarie, într-un restaurant din Focșani, arată un nou dans fenomenal al premierului Ludovic Orban. În imagini se poate observa cum premierul a rupt ringul de dans, eclipsându-i pe ceilalți petrecăreți liberali.

Ludovic Orban, dans fenomenal la un bal în Focșani. Premierul a rupt ringul de dans
de Alin Tarnovschi    |    26 Sep 2020   •   10:29

Totul s-a întâmplat pe 24 ianuarie 2020, la balul tradițional anual organizat de PNL Vrancea pentru a marca 140 de ani de liberalism în județ, dar și 161 de ani de la Unirea Principatelor Române.

Cu așa motive de sărbătoare, premierul Ludovic Orban și-a făcut curaj și a demonstrat, încă o dată, că este un adevărat artist în ceea ce privește muzica și dansul.

În prezența a peste 500 de liberali, printre care și deputatul Ion Ștefan zis "Grindă", cu care premierul se îmbrățișează și se sărută frățește, Ludovic Orban a devenit în scurt timp senzația serii.

Stitlul caracteristic de dans i-a făcut pe ceilalți invitați să se oprească pentru a admira mișcările de Hollywood ale prim-ministrului.

Muzica a fost asigurată, potrivit unei postări pe Facebook a PNL Vrancea, de corul pahoriei de la Irești, Ansamblul Chipărușul de la Nereju, Inna Novac & Cvartetul Passione, Matilda Pascal Cojocărița, Ștefan și Horațiu Cigu, Trupa Artis Band, Alin Stoica și Constantin Enceanu.

Clipul video, pe care l-am primit pe adresa redacției, are suprapusă o manea interpretată de Costel Biju, care se numește "Ai o fustă creață-creață" și care, cel mai probabil, nu este melodia pe care Ludovic Orban și-a arătat îndeletnicirile artistice pe ringul de dans.

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close