Antena 3 CNN Politică Ludovic Orban și Clotilde Armand, huiduiți la un eveniment electoral al PNL în Capitală

Ludovic Orban și Clotilde Armand, huiduiți la un eveniment electoral al PNL în Capitală

Ludovic Orban a fost huiduit, marți, la un eveniment electoral al PNL din Sectorul 1 al Capitalei. Mai mulți protestatari au scandat la portavoci lozinci antiguvernamentale și nici premierul nu a fost scutit de acestea.

Ludovic Orban și Clotilde Armand, huiduiți la un eveniment electoral al PNL în Capitală
Sursa foto: Hepta
de Dan Gabor    |    08 Sep 2020   •   21:24

„Să nu faceți niciodată ce fac acest expronenți ai PSD, care arată ce a adus PSD pentru București și pentru Sectorul 1- lipsă de educație, lipsă de civilizație, obrăznicie împinsă până la maxim, nerespectarea regulilor de bun simț care se realizează în societate. De astfel de lucruri vrem să scăpăm în București, în Sectorul 1 și în România”, a spus Ludovic Orban.

Și candidatul susținut de PNL și USR la Primăria Generală a Capitalei, Nicușor Dan, a fost bruiat de protestatari în timpul unor conferințe de presă pe care le-a organizat în spațiul public.

La începutul unii august, Ludovic Orban a fost huiduit și în timpul vizitei pe care a făcut-o în Valea Jiului, unde a participat la depunerea de coroane la Statuia minierului în parcul „Carol Schreter” din Petroşani. Şeful Executivului a susţinut o alocuţiune, însă în timp ce vorbea despre problemele minerilor, a uitat denumirea minei Lonea. Asta i-a nemulțumit și mai mult pe minerii de acolo.

Câțiva ortaci i-au strigat premierului, în timp ce acesta susținea un discurs, „ne bagi în faliment” sau i-au reproşat că Guvernul nu a dublat alocaţiile pentru copii. Alţii i-au spus prim-ministrului să nu mai mintă.

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban PNL PSD sectorul 1
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close