Antena 3 CNN Politică Ludovic Orban: Nu este adevărat că președintele Iohannis mi-a cerut să candidez la Primăria Capitalei

Ludovic Orban: Nu este adevărat că președintele Iohannis mi-a cerut să candidez la Primăria Capitalei

Premierul Ludovic Orban a infirmat, sâmbătă, informațiile pe surse despre o posibilă candidatură a sa la Primăria Capitalei.

Ludovic Orban: Nu este adevărat că președintele Iohannis mi-a cerut să candidez la Primăria Capitalei
11 Ian 2020   •   13:22

"A mai apărut această minciună. E o minciună gogonată, nu are nicio legătură cu discuția dintre noi. Eu am prezentat public discuțiile dintre noi", a spus Ludovic Orban, la finalul slujbei de înscăunare ca arhiepiscop mitropolit de București a monseniorului Aurel Percă.

Potrivit unor surse, președintele Klaus Iohannis i-ar fi cerut, vineri, la Cotroceni, premierului Ludovic Orban să candideze la Primăria Capitalei.

Așa l-ar fi convins să renunțe la funcția de prim-ministru și să anunțe public că dorește convocarea de alegeri anticipate.

Potrivit altor surse, Ludovic Orban nu ar fi încântat de ideea unei demisii din fruntea Guvernului, la nici trei luni de când a preluat funcția de premier. Orban a anunțat vineri că dorește anticipate și că vor fi declanșate procedurile în acest sens.

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban Klaus Iohannis
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close