Antena 3 CNN Politică Ludovic Orban: "Premierul beneficiază de susținere totală. Nu se pune în discuție schimbarea configurației politice"

Ludovic Orban: "Premierul beneficiază de susținere totală. Nu se pune în discuție schimbarea configurației politice"

Ludovic Orban a afirmat, luni, că premierul Florin Cîțu are toată susținerea PNL, iar la acest moment nu se ia în calcul schimbarea configurației politice.

Ludovic Orban: "Premierul beneficiază de susținere totală. Nu se pune în discuție schimbarea configurației politice"
Sursa foto: Hepta
de Maria Zărnescu    |    19 Apr 2021   •   12:17

"PNL și-a asumat răspunderea guvernării și acționează pentru o bună guvernare, pentru punerea în practică a programului de guvernare și care urmărește să crească calitatea vieții în România, să crească veniturile românilor, printr-o politică orientată spre cetățean și care să facă marile reforme de care are nevoie românia.

Premierul beneficiază de susținere totală. Nu se pune în discuție schimbarea configurației politice. Nu ne jucăm cu România. Când am decis că premierul este Florin Cîțu, suntem serioși, consecvenți și mergem mai departe. Mesajul coaliției este să lăsăm ceea ce ne separă și să ne concentrăm pe ceea ce așteaptă românii de la noi. ", a declarat Ludovic Orban.

Ludovic Orban critică gesturile lui Vlad Voiculescu

"Aceasta este logica de funcționare în toate democrațiile. Nu există ministru care să atace premierul sau care să atace un coleg de coaliție. Solidaritatea, Guvernul reprezintă o echipă, chiar dacă este un Guvern de coaliție și în momentul în care un ministru își atacă un coleg de Guvern, sau chiar premierul, înseamnă că nu mai vrea să mai facă parte din Guvernul respectiv. (...) Este total nefiresc, profund dăunător (...) În momentul în care un ministru îl atacă pe premier, trebuie să plece acasă", a precizat președintele PNL.

Referitor la afirmațiile ministrului Cătălin Drulă, Ludovic Orban a comentat "o criză în coaliție este prea mult spus. Este o reacție emoțională care a ținut mai mult de lipsa de experiență în exercitarea guvernării, pentru o decizie salutară a premierului. El a luat decizia să îmbunătățească activitatea într-un domeniu fundamental cum este domeniul sănătății, prin a da șansă formațiuni care deține portofoliul să desemneze un ministru mai bun".

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban Florin Cîțu
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close