Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu despre Ion Ganea, senatorul exclus din PSD: "Doamna Gorghiu l-a convins pe domnul general în rezervă și turnător al securității să nu vină"

Marcel Ciolacu despre Ion Ganea, senatorul exclus din PSD: "Doamna Gorghiu l-a convins pe domnul general în rezervă și turnător al securității să nu vină"

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi seara că Senatul este blocat în acest moment și că Ion Ganea, senatorul abia exclus de PSD din partid, este turnător al securității.

Marcel Ciolacu despre Ion Ganea, senatorul exclus din PSD: "Doamna Gorghiu l-a convins pe domnul general în rezervă și turnător al securității să nu vină"
Sursa foto: Hepta
de Mia Lungu    |    29 Oct 2020   •   21:15

Marcel Ciolacu a declarat că dacă se vor organiza alegeri, numărul infectarilor va crește și "categoric" românii vor fi blocați în case. Referindu-se la sistemul de învățământ și cum este afectat de valul doi al infecțiilor COVID-19 acesta a spus: "O să le furăm copiilor un an din viață."

"Cine este normal acum și gândește cu mintea și lasă la o parte sondajele, sociologii (..) recomandă acum să intrăm în campanie electorală? Care este miza până la urmă a acestor alegeri?", a intrebat acesta, in emisiunea Subiectiv de la Antena3

Făcând referire la faptul că PNL se opune amânării alegerilor parlamentare, acesta a condamnat traseismul politic în contextul actual:

Marcel Ciolacu: "Între timp au furat un membru al PSD, pe care astăzi l-am și exclus. Ei au blocat activitatea Senatului în întregul său." 

In contextul in care Senatorul PSD Ion Ganea a fost exclus joi din partid, Marcel Ciolacu a declarat că Ion Ganea este un Senator descoperit de CNSAS că fiind turnător al Securității. 

Făcând referire la faptul că Ion Ganea nu a asigurat cvorumul ședințeii conducerii Senatului, pentru ca reexaminarea legii care permite Parlamentului să decidă dată alegerilor parlamentare să între în procedură, Presedintele PSD a declarat că Alina Gorghiu l-a determinat sa lipseasca.

"Doamna Gorghiu l-a convins pe Domnul General în rezervă și turnător al securității să nu vină"

 

 

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu Alina Gorghiu
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close