Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu, mesaj pentru colegi după ieșirea din spital

Marcel Ciolacu, mesaj pentru colegi după ieșirea din spital

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a transmis în această dimineață un mesaj către colegii săi, prin care le mulțumește pentru susținere și pentru încurajări.

Marcel Ciolacu, mesaj pentru colegi după ieșirea din spital
Sursa foto: Hepta
11 Mai 2020   •   09:58

”Dragi colegi, vă mulțumesc pentru toate mesajele. M-au ajutat și m-au încurajat. Analizele arată doar o stare de oboseală acumulată. Ultimele luni de muncă și presiune au lăsat urme. Ca la noi toți.

În față ne așteaptă o luptă cu un adversar fără limite. Va trebui sa fim uniți și mai prezenți.

Mă întorc la treaba” , a fost mesajul liderului PSD.

Președintelui PSD, Marcel Ciolacu, i s-a făcut rău, duminică, în timp ce transmitea live, pe Facebook, programul economic al partidului, denumit „Repornim România”.

În timpul transmisiei, după circa 10 minute de la momentul în care a intrat în direct, liderul PSD a început să vorbească cu dificultate și să tremure.

Ulterior, el și-a pierdut echilibrul și a fost ajutat de un membru al echipei care se afla în platoul de transmisie a declarației lui Ciolacu.

Serviciul de Ambulanță a fost solicitat pentru a-i acorda asistență medicală.

Marcel Ciolacu a preferat să nu mai aştepte ambulanţa la sediul PSD şi a plecat cu un şofer la spital.

Reprezentanții Spitalului Militar Central au declarat că preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a suferit un episod lipotimic şi o cădere de calciu şi a primit tratament de reechilibare hidro-electrolitică. După mai multe analize și tratamente ce au durat două ore, liderul PSD a fost externat. Printre recomandările pe care le-a primit se numără evitarea statului prelungit în picioare, a stărilor de suprasolicitare şi a stresului, regim alimentar şi hidratare corespunzătoare.

 

 

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu
Parteneri
Surpriză în ultimul sondaj pentru Primăria Bucureşti!
x close