Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: Orban nu va mai fi premier vreodată

Marcel Ciolacu: Orban nu va mai fi premier vreodată

Marcel Ciolacu, predicție-șoc despre viitorul politic al lui Ludovic Orban.

Marcel Ciolacu: Orban nu va mai fi premier vreodată
Sursa foto: foto: captura Antena 3
12 Ian 2020   •   13:13

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, duminică, la Călărași, că dacă vor fi organizate alegeri anticipate, Ludovic Orban nu va mai fi premier vreodată

„Dacă vor fi anticipate, eu vă dau scris că domnul Orban nu va mai fi premier niciodată. Toată lumea încearcă să scape de el”, a spus Marcel Ciolacu, duminică, la Călărași.

Citește și: Marcel Ciolacu, atac dur la USR: Încet-încet, acea flacără de imaculaţi începe să se stingă

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a mai spus că o greşeală mare făcută de social-democraţi a fost lipsa, la nivel central, a unor analize după alegeri, el dând asigurări că acest lucru nu se va mai întâmpla anul acesta.

"În urma multor discuţii cu secretarul general, noi am hotărât, sub nicio formă, şi nici nu avem mandat pentru aşa ceva din partea Comitetului Executiv, nu o să intervenim în organizaţiile judeţene. (...) Deciziile aparţin organizaţiei, rezultatele aparţin organizaţiei, atât reuşitele, cât şi nereuşitele. A fost o greşeală mare, şi o recunosc fără nicio reţinere, lipsa, la nivel central, a unor analize după ce am avut alegeri. Întotdeauna după ce am avut alegeri ori ne-am bucurat prea mult şi am uitat neperformanţa, am uitat poate şi meritocraţia politică şi am ajuns, după două nereuşite - europarlamentare şi prezidenţiale - să încercăm să o moşmolim din nou", a spus Ciolacu duminică, la Conferinţa Organizaţiei Judeţene PSD Călăraşi de desemnare a delegaţilor judeţeni la congresul naţional din februarie.

Nici USR nu a scăpat de atacul liderului PSD.

"Politica din România în momentul ăsta este structurată foarte clar pe doi piloni: unul de stânga, unul de dreapta, unul fiind PNL, celălalt fiind PSD. A apărut acel USR, vedem fiecare dintre nou că încet-încet acea flacără de imaculaţi începe să se stingă", a spus Ciolacu, duminică, la Conferinţa Organizaţiei Judeţene PSD Călăraşi de desemnare a delegaţilor judeţeni la congresul naţional din februarie.

El a felicitat organizaţia de la Călăraşi pentru că a reuşit, în primul tur al alegerilor prezidenţiale, să obţină 42% din voturi, "într-un judeţ care a fost lovit de anumite negocieri".

Ciolacu a menţionat că reprezentanţii conducerii centrale a PSD nu vor interveni sub nicio formă în activitatea organizaţiilor judeţene. 

 

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu Ludovic Orban
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close