Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu, primit ca un superstar la Buzău într-o atmosferă de spectacol - VIDEO

Marcel Ciolacu, primit ca un superstar la Buzău într-o atmosferă de spectacol - VIDEO

Marcel Ciolacu a fost primit ca un superstar la Buzău, acolo unde a fost ales preşedintele al organizaţiei PSD. Acesta a fost lăudat de colegi şi ovaţionat de simpatizanţi, într-o atmosferă de spectacol. Pentru a le face pe plac celor prezenţi, liderul interimar al PSD a promis revenirea partidului la guvernare şi şi-a anunţat candidatura la şefia PSD la Congresul din februarie.

Marcel Ciolacu, primit ca un superstar la Buzău într-o atmosferă de spectacol - VIDEO
Sursa foto: Foto: Marcel Ciolacu/Facebook
10 Ian 2020   •   11:52

Alegerea lui Marcel Ciolacu în funcţia de preşedinte PSD Buzău s-a făcut cu laude şi ovaţii.

Impresionat de atmosfera din sală Lucian Romaşcanu, purtător de cuvânt PSD Buzău, a spus că doar Ştefan Bănică junior reuşea să umple sala într-un număr atât de numeros.

''Ce vreau să vă spun este doar atât: faptul că, poate, doar Ştefan Bănică junior mai umplea sala în felul ăsta'', a remarcat purtătorul de cuvânt PSD Buzău.

Laudele pentru MArcel Ciolacu au curs din toate părţile.

''Este foarte important să vedem dacă Marcel are capacitatea că contruiască o echipă, să susţină o echipă şi spă fubncţioneze în echipă. La cum l-am văzul până am intrat în sală, la cum v-am văzut pe voi că vă raportaţi la el, eu cred că Marcel este bun de preşedinte PSD naţional'', a spus Claudiu Manda, europarlamentar PSD.

Marcel Ciolacu, primit ca un superstar la Buzău într-o atmosferă de spectacol

 

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close