Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu, după criza de la guvern: "A fost de fapt o criză de pubertate politică"

Marcel Ciolacu, după criza de la guvern: "A fost de fapt o criză de pubertate politică"

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a făcut un inventar al problemelor cu care s-a confruntat România în pandemie şi a comentat modul în care coaliţia de guvernare îşi va exercita atribuțiile politice conform acordului semnat, după două zile de negocieri.

Marcel Ciolacu, după criza de la guvern: "A fost de fapt o criză de pubertate politică"
de Claudia Popovici    |    21 Apr 2021   •   16:15

Liderul PSD, Marcel Ciolacu a apreciat că toată această criză politică nu a făcut decât să amplifice problemele în care se află România şi acuză guvernarea că "au pus orgoliile personale mai presus decât interesele românilor și a companiilor românești".

„Am avut cel mai mare număr de decese COVID-19 de la începutul pandemiei mai mult din cauza acestei absurde  crizei politice românii au plătit și economic.

Avem cea mai mare creștere euro și cea mai mare datorită publică din ultimii 30 de ani. În această săptămână România a fost singura țară care a rămas fără ministru al Sănătății în plină pandemie, când spitalele și secțiile ATI au rămas fără bani.Toate aceste costuri nu au fost plătite mici de Cîţu, nici de Barna, nici de Orban. Toate aceste costuri au fost plătite de către români și de către companiile economice din România", a spus Marcel Ciolacu.

A fost de fapt o criză de pubertate politică

A fost de fapt o criză de pubertate politică. Am avut de a face cu niște partide politice imature care au pus orgoliile personale mai presus decât interesele românilor și a companiilor românești. Singura schimbare notabilă a fost faptul că prerogativele conferite de constituție primului ministru au fost schimbate cu un acord al unei coaliții.

Cîțu a devenit "pisicîțu"

Cu alte cuvinte din acest moment așa a zisul prim-ministru Cîțu a devenit "pisicîțu" pentru că înainte de a semna ceva, va trebui să răsfoiască acordul coaliției să vadă dacă are voie sau nu are voie. În cazul în care nu are voie va trebui să sune toți președinții de partid să îi roage frumos să îi dea voie să semneze", a spus Marcel Ciolacu.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu PSD Guvernul Cîţu
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close