Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu, replică pentru Iohannis: "Vrei să te faci de râs și să nu-ți votezi propriul guvern? Treaba ta! Dar nu acuza PSD că nu face majoritate în locul tău"

Marcel Ciolacu, replică pentru Iohannis: "Vrei să te faci de râs și să nu-ți votezi propriul guvern? Treaba ta! Dar nu acuza PSD că nu face majoritate în locul tău"

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, i-a spus lui Klaus Iohannis că un guvern este propus pentru a trece în Parlament, nu pentru a fi picat intenționat. Ciolacu i-a mai transmis șefului statului să nu acuze PSD că nu face majoritate.

Marcel Ciolacu, replică pentru Iohannis: "Vrei să te faci de râs și să nu-ți votezi propriul guvern? Treaba ta! Dar nu acuza PSD că nu face majoritate în locul tău"
Sursa foto: Foto: Marcel Ciolacu/ Facebook
20 Feb 2020   •   19:15

"Sunt două chestiuni, într-adevăr. Și o concluzie!

Prima. Premierul este desemnat să guverneze, nu să pice. Acesta este spiritul Constituției.

A doua. Atunci când refuzi o propunere responsabilă, un premier capabil să formeze o majoritate pentru învestire, înseamnă că ești sigur că ai voturile necesare și pentru pasul doi. Vrei să guvernezi, îți votezi guvernul! Vrei să te faci de râs și să nu-ți votezi propriul guvern? Treaba ta! Dar nu acuza PSD că nu face majoritate în locul tău pentru a-ți pica guvernul tău!

Deci cine este responsabil pentru declanșarea crizei și aruncarea României în instabilitate politică și economică, domnule Iohannis?!", a spus Ciolacu. 

Citiți și Klaus Iohannis îi cheamă pe cei din PSD la votul de învestitură a Guvernului Orban: "E incorect. În Parlament se lucrează prin prezență, nu prin absență"

×
Subiecte în articol: Iohannis Marcel Ciolacu Klaus Iohannis
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close