Antena 3 CNN Politică Ciolacu: Ar suprinde pe cineva dacă România nu va profita de oportunitatea de a se dezvolta cu ajutorul sprijinului european?!

Ciolacu: Ar suprinde pe cineva dacă România nu va profita de oportunitatea de a se dezvolta cu ajutorul sprijinului european?!

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, anunţă, marţi, că se pregăteşte pentru discuția cu cea mai puternică organizație patronală a țării, Coaliția pentru Dezvoltarea României. 

Ciolacu: Ar suprinde pe cineva dacă România nu va profita de oportunitatea de a se dezvolta cu ajutorul sprijinului european?!
Sursa foto: Facebook/ Marcel Ciolacu
de Georgiana Adam    |    23 Feb 2021   •   08:39

După dezbaterea de ieri, când Barna a spus după o oră, că discuţiile s-au încheiat, Ciolacu este de părere că nu ar surprinde pe nimeni dacă România nu va profita de oportunitatea de a se dezvolta cu ajutorul sprijinului european.

"Mă pregătesc pentru discuția cu cea mai puternică organizație patronală a țării, Coaliția pentru #Dezvoltarea României. M-am tot gândit la cum înțelege actuala putere să dialogheze... 

Ieri, la doar o oră după ce Coaliția pentru Dezvoltarea României cerea #dezbatere amplă și reală pe Planul Național de Redresare și Reziliență, vicepremierul Barna a anunțat sec că, de fapt, dezbaterile publice s-au încheiat! 

Dacă acesta a fost #dialogul puterii cu societatea, pe cel mai important proiect de dezvoltare a țării pentru următorii ani, ar suprinde pe cineva dacă, nici de data aceasta, România nu va profita de oportunitatea de a se dezvolta cu ajutorul sprijinului european??!", a scris preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, marţi, pe pagina de Facebook.

Mă pregătesc pentru discuția cu cea mai puternică organizație patronală a țării, Coaliția pentru #Dezvoltarea României....

Publicată de Marcel Ciolacu pe Luni, 22 februarie 2021

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close