Antena 3 CNN Politică Marele joc pregătit pentru alegeri. În favoarea cui joacă Traian Băsescu?

Marele joc pregătit pentru alegeri. În favoarea cui joacă Traian Băsescu?

Alegeri locale 2020. Cozmin Gușă, consultant politic, a declarat luni seară, la Antena 3, că fostul președinte Traian Băsescu este într-o situație dificilă. ”Strategiile împotriva lui Băsescu și strategiile lui Băsescu sunt destul de corozive și el este periculos pentru Nicușor Dan”, a spus Cozmin Gușă la emisiunea ”Subiectiv”.

Marele joc pregătit pentru alegeri. În favoarea cui joacă Traian Băsescu?
Sursa foto: Hepta
03 Aug 2020   •   21:50

”El (Traian Băsescu - n.red.) s-a apropiat foarte mult de electoratul lui Nicușor Dan(...). Eu cred că Băsescu îi încurcă maxim pe liberali și fără să vrea face un joc în favoarea Gabrielei Firea cu care duce un război de câțiva ani de zile”, a opinat consultantul politic Cozmin Gușă.

”Băsescu face un joc în favoarea Gabrielei Firea”

Cozmin Gușă: Cred că Băsescu îi încurcă maxim pe liberali

Traian Băsescu a declarat, luni, 3 august 2020, că nu ar avea nicio problemă să scrie că nu a colaborat cu Securitatea, pe declaraţia care ar trebui depusă dacă ar candida la Primăria Capitalei. Vă amintim că în 20 septembrie 2019, Curtea de Apel Bucureşti a constatat calitatea de colaborator al Securităţii pentru Traian Băsescu.

Fostul preşedinte a atacat sentinţa la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Cristoiu, teorie-bombă. De ce a fost umilit Traian Băsescu de PNL și USR-PLUS

Vă amintim că Traian Băsescu a cerut colegilor de partid să ia în calcul candidatura sa pentru funcţia de primar general. Traian Băsescu a declarat că USR nu doreşte ca PMP să facă parte din alianţa Dreptei în Capitală, motiv pentru care PMP va avea propriii candidaţi. ”Nu voi lăsa partidul să rămână în derivă”, a anunţat Băsescu.

Traian Băsescu: Eu nu prea știu să pierd, n-am învățat treaba asta

Eu am un singur raționament, având în vedere că PMP este un partid care obține constant între 8% și 10% la București, de când s-a înființat, foarte probabil cineva își dorește ca Nicușor Dan să fie văduvit de aceste 10 procente în competiția cu Firea. Este o analiză a noastră, nu găsim explicație de ce nu vrei 10 procente”.

×
Subiecte în articol: Nicușor Dan Gabriela Firea
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close