Antena 3 CNN Politică Marius Duncă, senator PSD, acuză sabotarea HoReCa în Brașov

Marius Duncă, senator PSD, acuză sabotarea HoReCa în Brașov

Senatorul PSD, Marius Duncă, susține că HoReCa Brașov este sabotată, în condițiile în care restaurantele din București și din Cluj au fost deja deschise, însă cele din Brașov sunt încă închise la interior.

Marius Duncă, senator PSD, acuză sabotarea HoReCa în Brașov
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    04 Mai 2021   •   08:08

”De ce nu se deschid la interior restaurantele din Brașov?

Deși de mai bine de o lună, rata de incidență COVID din municipiu este într-o continuă scădere, ajungând la 2.08 la mia de locuitori, restaurantele din Brașov rămân închise la interior.

La Cluj restaurantele s-au deschis în interior încă de săptămâna trecută. La București restaurantele s-au deschis de astăzi, în condițiile în care atât Clujul, cât și Capitala, au rate de infectare mai ridicate decât Brașovul.

Ce face Comitetul pentru Situații de Urgență din Brașov? Deschiderea restaurantelor la interior în minivacanța de Paște ar fi însemnat o adevărată gură de oxigen pentru HoReCa. De ce Brașovul, principalul oraș turistic al României, trebuie să plătească atât de scump pentru incompetența autorităților? De ce HoReCa este sabotată în loc să fie ajutată?”, scrie Marius Duncă pe o rețea socială. 

De ce nu se deschid la interior restaurantele din Brașov? Deși de mai bine de o lună, rata de incidență COVID din...

Publicată de Marius Dunca pe Duminică, 2 mai 2021

×
Subiecte în articol: marius dunca
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close