Antena 3 CNN Politică Miniştrii PNL traşi pe tuşă îşi negociază funcţii. Turcan vrea să devină al treilea om în stat

Miniştrii PNL traşi pe tuşă îşi negociază funcţii. Turcan vrea să devină al treilea om în stat

Raluca Turcan vrea să devină al treilea om în stat, în condiţiile în care cel mai probabil nu va mai prinde un loc în viitorul Guvern, dacă PNL câştigă alegerile. 

Miniştrii PNL traşi pe tuşă îşi negociază funcţii. Turcan vrea să devină al treilea om în stat
Sursa foto: Colaj Hepta
de Georgiana Adam    |    20 Noi 2020   •   12:00

Turcan îşi negociază funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor şi nu este singura care vrea să prindă un loc bun după 6 decembrie. 

Violeta Alexandru şi Monica Anisie discută şi ele intens cu conducerea partidului ca să fie susţinute pentru posturi-cheie. 

Miniştrii PNL care nu mai sunt doriţi într-un viitor guvern

Totul se întâmplă pentru că o parte dintre actualii miniştri nu mai sunt doriţi într-un viitor guvern liberal, fie de premierul Orban, fie de preşedintele Klaus Iohannis.

Raluca Turcan ar putea să nu se mai regăseacă în viitorul Executiv, mai ales pentru că în ultimul an a avut numeroase neînţelegeri cu premierul Orban, iar acum ar vrea să fie preşedintele Camerei Deputaţilor.

Ar putea să fie susţinută pentru această funcţie şi, asltfel, ar deveni al treilea om în stat şi ar ocupa şi un loc mai bun decât cel actual, de prim-vicepremier fără portofoliu.

Ce miniştrii îşi mai negociază funcţii

Mai sunt şi miniştri care îşi negociază funcţii şi pentru care Orban încearcă să găseacă un loc călduţ. Monica Anisie, care candidează pentru Senat, ar putea să fie preşedinte al Comisiei de învăţământ din Senat, iar Violeta Alexandru ar putea să fie susţinută pentru funcţia de preşedinte al Comisiei de Muncă din Cameră.

Discuţii sunt şi despre Adrian Oros, cel care îşi doreşte să fie şi parlamentar, dar e posibil să aibă o funcţie de conducere într-o instituţie din domeniul agriculturii.

×
Subiecte în articol: Raluca Turcan Klaus Iohannis
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close