Antena 3 CNN Politică Ministrul Culturii, la primul spectacol organizat în interior: "Sper să fie un succes. Publicul este vaccinat"

Ministrul Culturii, la primul spectacol organizat în interior: "Sper să fie un succes. Publicul este vaccinat"

Ministrul Culturii participă sâmbătă seara la primul spectacol organizat cu public, în interior. Evenimentul are loc la Teatrul Național din București, iar spectatorii vor putea urmării piesa "Dineu cu proști".

Ministrul Culturii, la primul spectacol organizat în interior: "Sper să fie un succes. Publicul este vaccinat"
de Maria Zărnescu    |    15 Mai 2021   •   18:51

"În această seară se desfășoară, concomitent, două evenimente, unul aici la TNB, celălalt la Opera Națională din Cluj.

Eu sper ca ambele să fie un succes, așa cum a fost și evenimentul de aseară (...) ați văzut cât de mult a apreciat publicul revenirea spectacolelor pe scenă și posibilitatea de a urmări live, în sală, un spectacol.

Chiar dacă ele au putut fi urmărite online, senzația nu este aceeași când suntem efectiv în sala de spectacol", a declarat ministrul Culturii, la evenimentul pilot organizat la TNB, cu prezenta spectatorilor vaccinați.

Întrebat dacă vor mai exista și alte evenimente culturale pilot, Bogdan Gheorghiu a explicat:

"Am avut solicitări în acest sens, Hotărârea de Guvern, trecută prin CNSU, prevede că evenimentele pilot au loc doar în baza propunerilor făcute de Ministerul Culturii, urmează un aviz al Ministerului Sănătății, aprobarea CNSU și ulterior un Ordin comun Ministerul Culturii – Ministerul Sănătății", a explicat el.

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close