Antena 3 CNN Politică Ministrul de Finanțe, despre audierea sa în Parlament: „Senatorii și deputații pot afla informații fără să facă un circ politic”

Ministrul de Finanțe, despre audierea sa în Parlament: „Senatorii și deputații pot afla informații fără să facă un circ politic”

Ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, refuză invitația la o audiere în cadrul Comisiei economice din Senat pentru a oferi explicaţii referitoare la împrumuturile ministerului de resort din ultima perioadă.

Ministrul de Finanțe, despre audierea sa în Parlament: „Senatorii și deputații pot afla informații fără să facă un circ politic”
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    27 Ian 2020   •   15:50

„Ministrul Finanțelor publice e evaluat de Comisia de buget finanțe. Senatorii și deputații pot afla informații fără să facă un circ politic”, a spus Florin Cîțu.

„Dacă se dorește audierea unui ministru se poate face la ora Guvernului. Din păcate, foarte mulți oameni petrec timp în Parlamentul României și n-au citit regulamentul.

Au fost obișnuiți cu modul PSD de a-și bate joc, noi respectăm regulamentul”, a mai spus Florin Cîțu.

Deputatul Florin Roman a completat :„Îi recomandăm domnului senator proaspăt trecut de la un partid la altul să participe la ora Guvernului și să citească regulamentul”.

Daniel Zamfir: Cîțu va da socoteală. Va fi invitat și de Comisia de Buget

„Eu vă asigur că domnul Cîțu va veni în fața Comisiei”, a spus Daniel Zamfir.

„Deja am luat legătura cu președintele Comisiei de buget-finanțe și am hotărât împreună. Marți, la ora 11, cele două comisii reunite vor purcede la audierea domnului Cîțu. Va da socoteală, vă asigur”.

×
Subiecte în articol: Daniel Zamfir
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close