Antena 3 CNN Politică Paul Stănescu, previziune-șoc: PNL va dispărea!

Paul Stănescu, previziune-șoc: PNL va dispărea!

Paul Stănescu a declarat, miercuri seara, la Antena 3, că PNL va dispărea, pentru că repetă aceleași greșeli făcute și de PDL-ul condus de Traian Băsescu. Declarația lui Stănescu vine în contextul campaniei de racolări de la PSD inițiată recent de liberali.

Paul Stănescu, previziune-șoc: PNL va dispărea!
Sursa foto: Antena 3
de Dan Gabor    |    13 Aug 2020   •   08:00

"Știm istoria recentă a partidului, prin ce am trecut. Noi toți de aici ne dorim să fim o echipă, care înseamnă toți membrii Partidului Social Democrat. Pentru a conduce un partid înseamnă un sport de echipă, să asculți părerile fiecăruia și decizia să fie luată, dacă se poate, în majoritatea cazurilor de întreg partidul. Eu asta am reproșat vechii conduceri, pentru că nu a fost o consultare în partid.

Noi am mai trăit filmul acesta cu cuplul Băsescu - Boc. Am trăit aceeași experiență pe care o trăim astăzi. Rezultatul din punct de vedere politic, nu că le-aș duce eu grija, a fost dispariție PDL-ului de pe scena politică. Așa se va întâmpla și cu PNL la această oră", a spus Paul Stănescu, în Ediția Specială moderată de Radu Tudor.

Iohannis, lovitură pentru Ludovic Orban

Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, că nu vede cu ochi buni racolările recente făcute de Partidul Național Liberal din rândul celor de la PSD. Președintele a subliniat că traseismul politic este o boală gravă a politicii românești și că a fost și este în continuare împotriva acestuia.

"Pot să vă spun franc: nu văd cu ochi buni aceste racolări. Simplu! Eu am fost dintotdeauna și sunt și acum împotriva traseismului politic. Traseismul politic este o boală gravă a politicii românești și ori de câte ori am avut ocazia m-am exprimat public împotriva traseismului politic.

Eu nu mi-am schimbat opinia. În ce privește coaliții post-moțiune, haideți mai întâi să vedem moțiunea, pe urmă să vedem votul pe moțiune și pe urmă să facem consultări și, cu certitudine, nu vom avea Guvern PSD", a spus Klaus Iohannis.

×
Subiecte în articol: Paul Stănescu PSD PNL Klaus Iohannis
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close