Antena 3 CNN Politică PDL: Cătălin Predoiu va fi premierul guvernului din umbră

PDL: Cătălin Predoiu va fi premierul guvernului din umbră

PDL: Cătălin Predoiu va fi premierul guvernului din umbră
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    08 Iul 2013   •   18:16
Proaspătul prim-vicepreşedinte PDL Cătălin Predoiu va fi premierul guvernului din umbră, a anunţat şeful formaţiunii Vasile Blaga.

Predoiu a fost nominalizat de BPN al PDL, urmând ca decizia să fie validată de Colegiul Director, în august. Despre posibila nominalizare a lui Predoiu pentru cursa prezidenţială, Blaga a spus că desemnarea candidatului PDL va începe din octombrie.

"Vom avea un proces pentru desemnarea candidatului la prezidenţiale. Din octombrie va începe acest proces", a spus preşedintele PDL, Vasile Blaga.

Blaga a mai spus că guvernul alternativ al PDL are un regulament de funcţionare aprobat de CNC al partidului şi a precizat că propunerile pentru funcţiile de miniştri vor fi făcute de comisiile de specialitate ale partidului.

Întrebat dacă nominalizarea lui Cătălin Predoiu ca premier al guvernului alternativ ar exclude posibilitatea ca Predoiu să fie şi candidatul democrat-liberalilor la prezidenţiale, Blaga a răspuns: "Nu are nicio legătură una cu alta. Vom avea un proces pentru desemnarea candidatului la prezidenţiale. Din octombrie va începe acest proces".





×
Subiecte în articol: Catalin Predoiu vasile blaga
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close