Antena 3 CNN Politică Profesorul Marius Pieleanu: ”Sunt vreo cinci surprize în seara aceasta”

Profesorul Marius Pieleanu: ”Sunt vreo cinci surprize în seara aceasta”

Profesorul Marius Pieleanu a declarat, duminică seara, la Antena 3, că rezultatele exit-poll-urilor vor fi o adevărată surpriză.

Profesorul Marius Pieleanu: ”Sunt vreo cinci surprize în seara aceasta”
Sursa foto: Hepta
de Laura Dinu    |    27 Sep 2020   •   20:47

Întrebat care este surpriza serii în ceea ce privește voturile la alegerile locale, profesorul Marius Pieleanu a declarat că nu este una singură, ”ci vreo cinci”. 

”Ca să ținem suspansul în continuare,  nu am doar o surpriză, ci vreo 5. Drept urmare ar dura foarte mult și am lua din spațiul de emisie al domnului Gâdea daca vi le enumăr pe toate. 

În ceea ce privește rezultatele, Marius Pieleanu susține că sunt cele așteptate de sociologi. 

”Așteptate pentru sociologii care chiar fac sociologie de teren în țara asta, neașteptate pentru mulți care își închipuie că sunt sociologi, dar nu sunt”, a adăugat el. 

Rezultate alegeri locale 2020

De pe site-ul antena3.ro poți afla primele rezultate alegeri locale 2020, folosind harta interactivă care indică prezența la vot și este actualizată în timp real cu procentele fiecărui candidat în parte.

La alegerile din acest an, 18.270.004 români cu drept de vot și cu domiciliul sau reședința în țară pot participa la vot în cele 18.755 de secții de votare din întreaga țară.

Conform datelor oficiale, la alegerile locale 2020, sunt votați aproximativ 3.200 de primari, 41 de președinți de Consilii Județene și aproximativ 40.000 de consilieri locali și județeni.

Miza cea mai mare a alegerilor locale este Primăria București, unde au intrat în luptă 18 candidați. Capitala produce un sfert din PIB-ul României, iar viitorul primar va administra un buget de aproximativ șapte miliarde de lei.

×
Subiecte în articol: Marius Pieleanu
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close