Antena 3 CNN Opinii Planul lui Klaus Iohannis pentru anticipate. Bogdan Chirieac: Nu greșim dacă vorbim de Guvernul Iohannis

Planul lui Klaus Iohannis pentru anticipate. Bogdan Chirieac: Nu greșim dacă vorbim de Guvernul Iohannis

Planul lui Klaus Iohannis pentru anticipate. Bogdan Chirieac: Nu greșim dacă vorbim de Guvernul Iohannis
de Bogdan Chirieac    |    02 Dec 2019   •   10:50

Analistul Bogdan Chirieac a comentat, într-o intervenție telefonică la Antena 3, implicarea ”pe față” a președintelui Klaus Iohannis în activitatea Guvernului, după ce luni dimineață a fost prezent la ședința PNL în care se discută proiectul de buget pentru anul 2020.

”Dacă domnul președinte Iohannis se dovedește un despot luminat, atunci e un gest binevenit. Țara are nevoie de așa ceva. Deci, dacă domnia sa se implică și construiește șosele, autostrăzi, prosperitate pentru români, foarte bine că nu se mai ascunde. Era mai bine să se vadă cu domnul Orban pe tăcute, noaptea ca hoții, la Cotroceni, să discute bugetul? Nu! E pe față, se duce, vorbește, discută, se întâmplă și își asumă. Deci nu greșim de aici încolo dacă vorbim de Guvernul Iohannis”, a spus Bogdan Chirieac.

Citește și: Klaus Iohannis, mesaj înainte de ședința cu liberalii: „PSD a încasat-o de trei ori. Guvernul Orban face o treabă foarte bună”

Referitor la anticipate, analistul Bogdan Chirieac a afirmat că, cel mai probabil, președintele insistă cu această opțiune pentru că vor urma măsuri nepopulare iar guvernul PNL s-ar eroda foarte mult și nu va mai putea forma o majoritate.

”Președintele Iohannis nu a ascuns faptul că vrea anticipate, fiindcă trebuie luate măsuri nepopulare și probabil că Guvernul PNL s-ar eroda foarte mult și nu ar mai putea forma o majoritate. Probabil că se va angaja răspunderea până se va ajunge la anticipate”, a mai spus Chirieac.

×
Subiecte în articol: Bogdan Chirieac Klaus Iohannis
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close