Antena 3 CNN Politică Planul PNL de dărâmare a guvernului Ponta

Planul PNL de dărâmare a guvernului Ponta

Planul PNL de dărâmare a guvernului Ponta
de S.T.    |    31 Aug 2015   •   17:31

PNL trebuie să ajungă la guvernare până la scrutinul din 2016 şi să organizeze alegerile, a declarat, duminică, copreşedintele liberal Vasile Blaga.

"Trebuie să ne prindă alegerile la guvernare. Niciodată nu a organizat alegerile PNL.(...) PSD nu ştie să conducă decât dacă se comportă cu ţara ca propria avere. Cum e posibil să stea Ponta în fruntea Guvernului? Nu am nimic cu cetăţeanul Ponta, am cu premierul. Eu nu spun că e vinovat sau nu, dar rău României face. Obligaţia e să îl scoatem repede de la guvernare că prăpădeşte ţara asta. Să meargă unde vrea el. Va trebui să îi facem să plece cât mai repede, dar să ne gândim şi să aducem oameni tari, care să nu înveţe să fie miniştri cu calificare la locul de muncă", a declarat Vasile Blaga.

Victor Ponta, premierul României, a reacţionat după ce Vasile Blaga a declarat că PNL trebuie să fie la guvernare până la alegeri.

"Gura Păcătosului (Vameş n.r. Vasile Blaga) adevăr grăieşte - PNL vrea guvernarea ca să organizeze alegerile. Nici gând să facă ceva pentru oameni şi pentru România!!! Aţi auzit toţi?", a spus Victor Ponta.

Informaţiile au fost prezentate, luni, la "100 de minute cu Alessandra Stoicescu"


×
Parteneri
Tzancă Uraganu, Florin Salam şi multă poliţie la priveghiul de la Iasi
x close