Antena 3 CNN Politică PNL pregătește un mega-miting pentru a-i asigura lui Iohannis un nou mandat la Cotroceni - surse

PNL pregătește un mega-miting pentru a-i asigura lui Iohannis un nou mandat la Cotroceni - surse

PNL pregătește un mega-miting pentru a-i asigura lui Iohannis un nou mandat la Cotroceni - surse
Sursa foto: foto: Agerpres
20 Oct 2019   •   13:18

Informații de ultimă oră despre planul de rezervă al președintelui Klaus Iohannis, după eșuarea negocierilor menite să ducă la o instalare rapidă a guvernului pe care îl dorește.

Citește și: Mișcarea secretă făcută de Klaus Iohannis. Tensiune maximă în PNL

Potrivit unor surse, la ședința de trei ore de la care șeful statului a plecat val-vârtej, sâmbătă, din sediul PNL, s-a discutat despre o demonstrație de forță, un miting cu 100.000 de oameni pentru alegerile prezidențiale.

Liderul PNL, Ludovic Orban, a convocat o nouă ședință și duminică, la sediul PNL, cu liderii  grupurilor parlamentare, pentru a face o nouă strategie înainte de noile negocieri cu USR.

Liderul USR, Dan Barna, a pus deja eticheta guvernării "Orban, guvernare slabă", iar el se vede deja în turul 2 pentru că a câștigat deja o partidă în Piața Obor.

"Între cele două tururi de scrutin are alegerilor prezidențiale ar putea avea loc acest mega-miting organizat de PNL. Liberalii au în plan să aducă 100.000 de oameni la București, dar asta doar în cazul în care candidatura lui Klaus Iohannis în turul al doilea al alegerilor prezidențiale ar fi periclitate sau sub semnul întrebării. De ce? Pentru că, deocamdată, e foarte dificil pentru liberali să vadă cu cine intră Klaus Iohannis în turul al doilea, având în vedere că toți ceilalți contracandidați sunt undeva la egalitate", a explicat reporterul Antena 3 Diana Lazăr, la News Magazine.

 

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close