Antena 3 CNN Politică PSD atac furibund la liberali: Sunt atât de disperați să își mascheze ticăloșiile și incompetența încât nu mai țin cont de nimic!

PSD atac furibund la liberali: Sunt atât de disperați să își mascheze ticăloșiile și incompetența încât nu mai țin cont de nimic!

PSD vine cu un nou atac furibund la adresa liberalilor. Social-democrații susțin că PNL dă vina pe cetățeni pentru eșecul în gestionarea crizei. De asemenea, aceștia susțin căă liberalii se tem că vor fi deconectați de la banii publici.

PSD atac furibund la liberali: Sunt atât de disperați să își mascheze ticăloșiile și incompetența încât nu mai țin cont de nimic!
Sursa foto: Hepta
de Maria Sabu    |    20 Iul 2020   •   20:35

”Nu numai că dau vina pe cetățeni pentru eșecul lor lamentabil în gestionarea crizei, dar au ajuns să se contrazică public.

Sunt atât de disperați să își mascheze ticăloșiile și incompetența încât nu mai țin cont de nimic și au făcut din comunicarea publică un instrument pentru panicarea populației.

PNL și clientela lor se tem atât de tare că vor fi deconectați de la banul public încât au pierdut contactul cu bunul simț și mint cu nerușinare pentru a evita alegerile cu orice preț!

#GuvernațiNUmaiMANIPULAȚI”, se arată în mesajul transmis de Partidul Social Democrat, pe pagina oficială de Facebook.

Criza de coronavirus evoluează în mai rău

Raed Arafat susține că această criză provocată de pandemia de coronavirus merge spre mai rău. Persoanele care se vindecă de coronavirus sunt mai puține decât cele care se îmbolnăvesc, avertizează Arafat.

Secretarul de stat susține că, dacă situația o va impune, unele zone din România, considerate focare de coronavirus, ar putea fi carantinate. Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat recent că, dacă în România se vor înregistra peste 10.000 de cazuri de infectare cu COVID în 4 zile, țara noastră se va întoarce la starea de urgență. 

×
Subiecte în articol: PSD liberali coronavirus
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close