Antena 3 CNN Politică PSD dinamitează din nou Guvernul Orban! Raluca Turcan este vizată

PSD dinamitează din nou Guvernul Orban! Raluca Turcan este vizată

În timp ce liberalii se laudă că au reușit să facă în șase luni de zile ce nu au făcut alte guverne în 30 de ani, social-democrații desființează Guvernul PNL și spun că a reușit, într-un timp foarte scurt, să îngroape țara. A scăzut puterea de cumpărare, șomajul a crescut, zeci de mii de români au rămas fără loc de muncă, iar zeci de mii de firme au dat faliment, punctează reprezentanții PSD.

PSD dinamitează din nou Guvernul Orban! Raluca Turcan este vizată
Sursa foto: Hepta
23 Iun 2020   •   10:00

"Raluca Turcan anunță că guvernarea liberală a reușit să doboare recordul pedelist la viteza cu care a dus economia în zid. În guvernarea PNL, puterea de cumpărare a scăzut pentru prima dată în ultimul deceniu. Șomajul a urcat la 4.8%, 77.000 de români au rămas fără loc de muncă. Economia se sufocă, zeci de mii de firme au dat faliment", au transmis social-democrații.

"PNL a îngropat țara pe aceeași rețetă urmată de Guvernul Boc"

Social-democrații fac o comparație cu Guvernul Boc, care a tăiat din veniturile românilor pentru binele politicienilor.

"În doar 6 luni, PNL a îngropat țara pe aceeași rețetă pe care o aplica guvernul Boc în criza de acum un deceniu: tăiem din veniturile și puterea de cumpărare a românilor ca să aibă ce înfuleca gurile flămânde ale partidului. În curba de sacrificiu din 2010, o sută de mii de firme românești n-au supraviețuit. Au făcut-o însă pedeliștii coafați în liberali, precum Turcan, ca să ducă România spre o nouă recesiune. Istoria austerității se repetă fix în același stil al poșetelor scumpe care ne explică de ce bugetul nu mai are bani de alocații și pensii", a scris PSD pe Facebook.

×
Subiecte în articol: PSD PNL Raluca Turcan
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close