Antena 3 CNN Politică PSD: "Orban și Cîțu ne distrug nivelul de trai și se mai și laudă cu asta!"

PSD: "Orban și Cîțu ne distrug nivelul de trai și se mai și laudă cu asta!"

Reprezentanții Partidului Social Democrat dau vine pe Ludovic Orban și Florin Cîțu că distrug nivelul de trai al românilor și că "se mai și laudă cu asta".

PSD: "Orban și Cîțu ne distrug nivelul de trai și se mai și laudă cu asta!"
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Iun 2020   •   10:10

"Guvernul PNL este responsabil pentru cele mari scumpiri la alimente din ultimul deceniu. Orban și Cîțu ne distrug nivelul de trai și se mai și laudă cu asta!", precizează PSD.

Guvernul liberal a crescut prețurile la alimente, în plină criză din cauza pandemiei de coronavirus, iar românii sunt nevoiți să facă eforturi financiare uriașe pentru a trăi, spun social-democrații.

"Creșterea prețurilor la alimente este cel mai relevant bilanț al guvernării liberale. În 2020, românii scot de la o lună la alta tot mai mulți bani pentru mâncare. Scumpirile cu două cifre la legume și fructe îngroapă puterea de cumpărare a majorității populației în plină criză economico-socială.

Doar Cîțu și Orban mai au tupeu să spună ca inflația este mică. La cât s-au îmbogățit în pandemie, e normal ca totul să li se pară ieftin. Sub conducerea PNL, România se pregătește de “Jocurile Foamei”!", au scris cei de la PSD pe Facebook.

 

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban PSD
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close