Antena 3 CNN Politică PSD, prima reacție despre dezbaterea organizată de Klaus Iohannis

PSD, prima reacție despre dezbaterea organizată de Klaus Iohannis

PSD, prima reacție despre dezbaterea organizată de Klaus Iohannis
19 Noi 2019   •   21:24

Senatorul PSD Șerban Nicolae a afirmat, marți, după conferința de presă organizată de Viorica Dăncilă, că a fost plăcut surprins de modul în care șefa PSD a reușit să facă față tirului de întrebări ale jurnaliștilor.

Șerban Nicolae a încheiat comentariul cu un banc care ar exprima, după părerea sa, diferența dintre dezbaterea organizată de Klaus Iohannis și conferința de presă a Vioricăi Dăncilă.

"Profit de ocazie să o felicit public pe Viorica Dăncilă, pe colega mea de partid. Eu sunt foarte mulțumit de prestație, aș spune chiar am fost plăcut surprins de capacitatea sa.

Ca să fiu cinstit, un asemenea exercițiu de 2 ore și jumătate de stat în picioare, răspuns unui tir de întrebări, dintre care unele erau din zona ineptă, n-au depășit grădinița, cu biletul de metrou și cu suprafața cercului - când vorbești cu un candidat la funcția de președinte al unui stat asta nu se întămplă nicăieri în lume, dar aș vrea să spun că nici nu mai contează.

Știți care a fost astăzi diferența dintre Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis? Răspuns: Viorica Dăncilă", a spus Șerban Nicolae, la Antena 3.

×
Subiecte în articol: viorica dancila Klaus Iohannis
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close