Antena 3 CNN Politică PSD: "Românilor le spun că nu sunt bani pentru alocații și pensii. Dar PNL dă mii de euro pentru plimbări electorale cu elicopterul"

PSD: "Românilor le spun că nu sunt bani pentru alocații și pensii. Dar PNL dă mii de euro pentru plimbări electorale cu elicopterul"

Social-democrații aruncă cu săgeți la adresa liberalilor, despre care spun că mint românii că nu au bani pentru alocații și pensii, în timp ce cheltuie mii de euro pentru plimbări electorale.

PSD: "Românilor le spun că nu sunt bani pentru alocații și pensii. Dar PNL dă mii de euro pentru plimbări electorale cu elicopterul"
Sursa foto: Hepta
22 Iun 2020   •   15:55

"Acesta este standardul bunei guvernări liberale! Pentru români a fost decretată austeritatea, pentru PNL a început campania electorală cu elicopterul!

Românilor le spun că nu sunt bani pentru alocații și nici pentru pensii. În timpul acesta PNL aruncă mii de euro pentru plimbări electorale cu elicopterul.

Acesta este standardul bunei guvernări liberale! Bugetul țării a fost mutat la casieria partidului pentru ca liderii PNL să se plimbe pe banii românilor unde au ei chef.

În România lui Orban, distanțarea socială înseamnă cât de mult se îndepărtează liberalii de adevăratele probleme ale românilor", au scris reprezentanții PSD.

×
Subiecte în articol: PSD
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close