Antena 3 CNN Politică Scenariu de criză, în urma protestelor: Raed Arafat, înlocuit cu Valeriu Gheorghiţă

Scenariu de criză, în urma protestelor: Raed Arafat, înlocuit cu Valeriu Gheorghiţă

Un scenariu de criză este susţinut şi pregătit în Guvern, în urma protestelor anti-restricţii care au scos zilnic mii de oameni în stradă, în oraşele din România.

Scenariu de criză, în urma protestelor: Raed Arafat, înlocuit cu Valeriu Gheorghiţă
de Georgiana Adam    |    01 Apr 2021   •   20:00

Raed Arafat înlocuit de Valeriu Gheorghiţă în urma eforturilor unui grup important din Guvern?

Astfel, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU) din cadrul Ministerului de Interne, secretarul de stat Raed Arafat, ar putea fi înlocuit cu medicul militar Valeriu Gheorghiță, președintele Comitetului de Vaccinare, anunţă Antena 3, citând PSNews.

Această eventuală înlocuire ar reprezenta o lovitură dură pentru Vlad Voiculescu, ministrul Sănătăţii.

Conform publicaţiei citate, Gheorghiță ar fi pregătit de un grup influent în Guvern pentru a-l înlocuit pe Arafat în funcția de secretar de stat la Departamentul pentru Situații de Urgență.

Această schimbare nu se va realiza ușor, deoarece Arafat rămâne un politician bine ancorat pe scena politică. Chiar dacă nu face parte din niciun partid, Arafat se pricepe foarte bine la politică și a reușit să supraviețuiască la vârful structurilor de putere indiferent de partidul ajuns la guvernare în ultimii 10 ani.

Vlad Voiculescu și Raed Arafat au fost cei care au decis toate măsurile împotriva pandemiei, remarcă PSNews.

În cazul în care Arafat va fi dat jos din funcție, Gheorghiță va trebui să se confrunte cu actualul ministru al Sănătății, deoarece Voiculescu vrea să fie în continuare cel care re ultimul cuvânt în privinţa măsurilor restrictive dispuse în pandemie, chiar și atunci când toată lumea îi spune că face greșeli, concluzionează PSNews.

×
Subiecte în articol: Raed Arafat Valeriu Gheorghiţă
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close