Antena 3 CNN Politică Obiectul pe care Raluca Turcan şi l-a adus cu ea la birou şi l-a montat în baia de la Ministerul Muncii

Obiectul pe care Raluca Turcan şi l-a adus cu ea la birou şi l-a montat în baia de la Ministerul Muncii

Noul ministru al Muncii, Raluca Turcan, va fi mereu în formă: ea şi-a adus la minister o bandă de alergare, dar şi mai multe lucruri din fostul birou de la Palatul Victoria.

Obiectul pe care Raluca Turcan şi l-a adus cu ea la birou şi l-a montat în baia de la Ministerul Muncii
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    30 Dec 2020   •   14:50

Ministrul Turcan a confirmat miercuri, în exclusivitate pentru Antena 3, că şi-a adus acea bandă de alergare care a fost montată noaptea trecută în baia ministerului.

Şefa de la Muncă spune că are nevoie să facă sport, pentru că munceşte câte 16 ore pe zi la minister şi vrea să fie în formă şi să menţină sănătoasă.

Raluca Turcan a avut montată acea bandă de alergare şi în Palatul Victoria, timp de un an, cât a fost vicepremier al României.

Raluca Turcan şi-a adus bandă de alergat la minister

"Am cumpărat-o în 2020 la recomandarea unui specialist kinetoterapeut pentru că nu ajungeam să fac niciun fel de mișcare în aer liber. O folosesc circa 15 minute pe săptămână, când reușesc să am o pauză de prânz, ca soluție temporară pentru atenuarea durerilor de spate în condițiile unui program zilnic de lucru la birou de 10-12 ore", a explicat Raluca Turcan pentru Antena 3.

×
Parteneri
Averea lui Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL
x close