Antena 3 CNN Politică Ramona Bruynseels, unul dintre candidaţii la alegerile prezidenţiale, vine cu o propunere inedită pentru ceilalţi pretendenţi

Ramona Bruynseels, unul dintre candidaţii la alegerile prezidenţiale, vine cu o propunere inedită pentru ceilalţi pretendenţi

Ramona Bruynseels, unul dintre candidaţii la alegerile prezidenţiale, vine cu o propunere inedită pentru ceilalţi pretendenţi
Sursa foto: Foto: Ramona Ioana Bruynseels/ Facebook
de S.T.    |    25 Iul 2019   •   10:58

Unul dintre candidaţii la alegerile prezidenţiale vine cu o propunere inedită pentru ceilalţi pretendenţi. Ramona Ioana Bruynseels le cere acestora să facă un pact pentru o dezbatere onestă, axată pe prezentarea proiectelor de ţară şi nu pe atacuri la persoană.

Ar fi o schimbare majoră în modul în care se fac campaniile electorale în România, având în vedere experienţa ultimelor alegeri.

Legământul propus de Ramona Bruynseels îi vizează atât pe actualul președinte Klaus Iohannis cât și pe cel mai nou candidat intrat în cursa pentru Palatul Cotroceni, Viorica Dăncilă sau pe liderul USR, Dan Barna.

Până în acest moment și-au anunțat candidatura la alegerile prezidențiale Klaus Iohannis, cu susținerea PNL, Dan Barna din partea USR, Viorica Dăncilă, propusă de PSD, Ramona Bruynseels din partea umaniștilor și independenții Bogdan Stanoevici și Florentin Pandele.

 

Citiți și: 

Ramona Ioana Bruynseels, despre prezidențiale: „În august vor avea loc negocieri mai ample și în septembrie ne putem aștepta cu diverse alianțe”

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close