Antena 3 CNN Politică Rareș Bogdan, mesaj dur pentru USR-PLUS. De ce îi acuză

Rareș Bogdan, mesaj dur pentru USR-PLUS. De ce îi acuză

Prim vicepreședintele PNL Rareș Bogdan i-a acuzat, duminică, pe cei de la USR-PLUS că nu îl susțin, așa cum fac liberalii, pe Nicușor Dan în cursa pentru Primăria Capitalei. În intervenția sa telefonică la Antena 3, Rareș Bogdan a făcut un apel și la colegii săi.

Rareș Bogdan, mesaj dur pentru USR-PLUS. De ce îi acuză
de Gabriel Dano    |    05 Iul 2020   •   17:46

"Îl rog pe domnul Dan Barna, îl rog pe domnul Năsui, îl rog cu respect pe domnul Dacian Cioloș să-l susțină pe Nicușor Dan așa cum o facem noi pentru că noi ne-am dovedit maturi. De asemenea, îi rog pe colegii mei care sunt ceva mai radicali împotriva unui om extrem de bun, care are peste 40% în toate sondajele, e vorba de domnul Dan Cristian Popescu, să nu mai încerce să-i găsescă tot felul de noduri în papură", a spus Rareș Bogdan.

Preşedintele PLUS Bucureşti Vlad Voiculescu a răspuns, duminică, apelului la înţelepciune făcut de liderul PNL Ludovic Orban pentru formarea unei alianţe pentru desemnarea candidaţilor la primăriile de sector.

Vlad Voiculescu a afirmat că singura condiţie pe care USR-PLUS o pune pentru realizarea unei alianţe pentru Bucureşti este desemnarea unor candidaţi care să nu fie doar anti-PSD, ci și să nu fi avut legături cu PSD în ultimii 10-15 ani.

“Singura condiţie pe care o punem în crearea unei alianţe la nivel de Bucureşti este să avem candidaţi la primăriile de sector care să nu fie doar anti-PSD, ci candidaţi care să nu fi avut vreo legătură solidă cu PSD în ultimii 10-15 ani. E o chestiune extrem de rezonabilă.

Am văzut că domnul Ludovic Orban face apel la înţelepciune. Eu cred că înţelepciune nu înseamnă să pretinzi că poţi câştiga alegerile singur atunci când în ultimii 15 ani nu ai depăşit 15%. Înţelepciune înseamnă să oferim o alternativă bucureştenilor. Credem că e nevoie cu adevărat de o schimbare, de aceea singura condiţie pe care o punem este ca şi candidaţii propuşi să fie anti-PSD.”, a declarat Vlad Voiculescu, preşedintele PLUS Bucureşti.

×
Subiecte în articol: Rareș Bogdan
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close