Antena 3 CNN Politică Răzvan Cuc îi dă replica lui Ludovic Orban, în scandalul pentru lipsa autostrăzilor. Cine minte?

Răzvan Cuc îi dă replica lui Ludovic Orban, în scandalul pentru lipsa autostrăzilor. Cine minte?

Fostul ministru Răzvan Cuc îi dă replica premierului Ludovic Orban, care a declarat, într-un interviu, că suspendarea finanțării de la Comisia Europeană pentru Sibiu-Pitești este o „minciună gogonată" a fostului ministru al Transporturilor.

Răzvan Cuc îi dă replica lui Ludovic Orban, în scandalul pentru lipsa autostrăzilor. Cine minte?
19 Ian 2020   •   13:30

„A fost un fake-news pe care-l combat categoric, că a luat Comisia Europeană decizia să suspende finanțarea celor cinci tronsoane de pe Sibiu-Pitești. O minciună gogonată realizată de fostul ministru al Transporturilor. Aici Digi Enviroment a cerut clarificări suplimentare privind măsuri pentru conservarea biodiversității pe care le vom transmite CE", a spus Ludovic Orban.

”Domnul Orban a fost la Bruxelles în prima sau a doua săptămână a acestui an. Adresa cu privire la problema gândacului a fost primită in România pe 23 decembrie. Dacă era un prim-ministru informat, în loc să se ducă să facă poze pe acolo, se ducea cu acea adresă. Pentru că nu e problema strict a Ministerului Transporturilor. E o problemă care vizează toate obiectivele de infrastructură din România. Pentru că o asemenea problemă poate apărea pe orice obiectiv în desfășurare în momentul de față”, a spus fostul ministru Răzvan Cuc, la Antena 3.

Răzvan Cuc a anunțat, sâmbătă, că oficialii Comisiei Europene au trimis o notificare pentru suspendarea finanțării din fonduri europene a autostrăzii Sibiu-Pitești. Fostul ministru al Transporturilor a precizat că premierul Ludovic Orban a vizitat Bruxelles doar pentru poze.

 

×
Subiecte în articol: Răzvan Cuc Ludovic Orban
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close