Antena 3 CNN Politică Scandal politic pentru alegerile locale. Dan Barna strânge cu ușa PNL

Scandal politic pentru alegerile locale. Dan Barna strânge cu ușa PNL

Președintele PNL Ludovic Orban se întâlnește azi cu liderul USR Dan Barna pentru a negocia candidații comuni la alegerile locale. Barna strânge cu ușa PNL pentru a anunța cel târziu săptămâna viitoare candidații comuni pe care îi vor da.

Scandal politic pentru alegerile locale. Dan Barna strânge cu ușa PNL
Sursa foto: Foto: Agerpres
de Maria Sabu    |    25 Iul 2020   •   09:40

Va fi o ședință tensionată și asta pentru că spun surse politice că azi ar urma să se desfășoare această întrevedere între Ludovic Orban și Dan Bana pentru a stabili până la urmă dacă merg pe varianta candidaților comuni sau vor merge cu candidați separat.

Scandalul care a pus cele două tabere pe jar

Asta în contextul în care până acum au există foarte multe discuții în contradictoriu din cauza candidaților la sectoare și cel mai mare a fost la Sectorul 2 unde liberalii nu ar vrea să renunțe la candidatul propus de ei, Dan Cristian Popescu este acea variantă și doresc altceva, dar cei de la USR vor candidatul lor.

Popescu ar avea probleme de integritate și decizia a fost ca în momentul în care vor fi candidați comuni aceștia să nu aibă probleme de niciun fel. Surse politice spun că liberalii și USR au bătut palma doar pentru sectorul 1 și 6.

×
Subiecte în articol: scandal USR PNL
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close