Antena 3 CNN Politică Scandal politic uriaș, acuzații incredibile între Gabriela Firea și Ludovic Orban

Scandal politic uriaș, acuzații incredibile între Gabriela Firea și Ludovic Orban

Este scandal în toată regula între premierul României și primarul general al Capitalei pe achiziționarea măștilor pentru persoanele defavorizate. Ludovic Orban acuză că licitația de la Ministerul Sănătății a fost contestată și apoi atacată la Curtea de Apel de o firmă ”abonată a Primăriei Capitalei”. De cealaltă parte, Gabriela Firea acuză Guvernul că nu este capabil să asigure măștile de protecție promise populației și că încearcă, de fapt, să găsească țapi ispășitori.

Scandal politic uriaș, acuzații incredibile între Gabriela Firea și Ludovic Orban
Sursa foto: Facebook/Gabriela Firea
de Laura Dinu    |    03 Aug 2020   •   08:30

A existat o firmă, un abonat al rețelei Primăriei Capitalei, care a contestat. Felul în care contestă, mie îmi arată faptul că, de fapt, încearcă să împiedice finalizarea contractului. Nu poți să îmi ataci în ultima zi a termenului legal în care se stabilește câștigătorul contractului.

După aceea, la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor (CNSC), dă soluție, respinge contestația și așteaptă până la capătul celor 10 zile termenul limită în care urma să încheie contractul  și atacă în Instanță, la Curtea de Apel”, spune Ludovic Orban.

Gabriela Firea spune însă că firma care a blocat licitația a făcut același lucru și în cazul mai multor licitații derulate de Primăria Capitalei. Mai mult decât atât, compania ar avea legături chiar cu un apropiat al Premierului, declară Gabriela Firea.

Rușinos! Nu sunt capabili să asigure măștile de protecție promise populației și găsesc țapi ispășitori! Premierul insistă să acopere incompetența guvernului în mai multe privințe dar și în cea a achiziției măștilor de protecție promise populației, aruncând pisica în curtea altora! Este a doua oară când afirmă la televizor că firma care a contestat licitația pentru măști este “abonată la contracte cu Primăria Capitalei”.

Prima oara am tăcut, crezând ca e dezinformat! Dar văd că persistă în eroare! Da, este abonată această firmă la Primăria Capitalei, dar nu la contracte, ci la contestații! Si nouă ne-au blocat nenumărate licitații pentru achiziția unor produse și/sau servicii extrem de importante pentru bucureșteni.

Gabriela Firea: Da, da, este cineva din primul inel de prieteni ai premierului

Am spus de nenumărate ori public despre pericolul contestatarilor de profesie, care vor doar să obțină un profit din acțiunea de contestare! Nu îi interesează licitația în sine! Ei nu produc nimic! Ei sunt băieți și fete deștepte și dau “consultanță”. Dar nu a interesat pe nimeni! Acum i se întâmplă guvernului!

Dacă vrea, premierul poate pune capăt acțiunii acestor firme înființate doar pentru a câștiga bani din șicane! Dacă vrea! Are și informațiile și uneltele necesare! Dar este clar că nu se vrea! Mai bine aruncă vina către altcineva!

Daca premierul insistă cu aceste insinuări murdare la adresa mea, și a colegilor mei de la Primărie, o să-l ajut public să rezolve problema spinoasă, indicându-i public persoana din anturajul său care ar putea contacta direct și amical acționarii acestei firme, transmițându-le că nu este corect și moral ce fac!

Da, da, cineva din primul inel de prieteni ai premierului!

Hoții strigă hoții!”, scrie Gabriela Firea pe o rețea socială. 

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea Ludovic Orban
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close