Antena 3 CNN Politică Scandal sector 1. Cine este bărbatul asupra căruia au fost găsite procesele verbale. Anunțul de ultimă oră al Poliției

Scandal sector 1. Cine este bărbatul asupra căruia au fost găsite procesele verbale. Anunțul de ultimă oră al Poliției

Reprezentanții Poliției au făcut primele declarații cu privire la scandalul izbucnit la Primăria sectorului 1, unde Clotilde Armand și Dan Tudorache își aruncă unul altuia acuzații de fraudă electorală.

Scandal sector 1. Cine este bărbatul asupra căruia au fost găsite procesele verbale. Anunțul de ultimă oră al Poliției
Sursa foto: Hepta
de Laura Dinu    |    29 Sep 2020   •   12:53

”Ieri, 28 septembrie, în jurul orei 15.45, secția 4 Poliție a primit un apel 112 de la un bărbat care a sesizat faptul că din incinta unde este constituit Biroul Electoral al Sectorului 1, un bărbat a ieșit și are asupra sa mai multe procese verbale de la secțiile de votare, într-un număr mai mare. 

S-au deplasat polițiștii de la secția 4, iar în incinta clădirii unde se află Biroul Electoral au fost găsite mai multe persoane, membri mai multor formațiuni politice. Toate aceste persoane au fost conduse la sediul secției 4 Poliție, împreună cu bărbatul care avea asupra sa procesele verbale. 

Au fost audiate 8 persoane

Procesele verbale găsite asupra bărbatului sunt în număr de 473.

În continuare efectuăm cercetări prin secția 4 Poliție, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pentru infracțiunea prevăzută de articolul 391 privind falsificarea de documente și evidențe electorale. 

Bărbatul asupra căruia au fost găsite procesele verbale era înscris pe lista electorală a unui partid la rubrica „consilier local„”, a declarat şeful Poliţiei Sectorului 1, comisar șef Ionuț Dana. 

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close