Antena 3 CNN Politică Schimbări majore la vârful PSD

Schimbări majore la vârful PSD

Este agitaţie în PSD, după ce Marcel Ciolacu vrea să schimbe formula în care funcţionează Comitetul Executiv Naţional (CExN) al partidului. 

Schimbări majore la vârful PSD
Sursa foto: Foto: Facebook/Marcel Ciolacu
de M.Z.    |    27 Ian 2020   •   12:55

Nevoia de schimbare, de reformă este prioritară la PSD în acest moment, după cum au spus şi Marcel Ciolacu, şi Paul Stănescu. 

Ei s-au referit la actualul CExN al partidului pe care Paul Stănescu l-a numit chiar "toxic", evocându-l ca instrumentul prin intermediul căruia atât Liviu Dragnea, cât şi Viorica Dăncilă - ca preşedinţi - s-au folosit de el pentru a putea conduce partidul discreţionar şi de multe ori în detrimentul atribuţiilor partidului.

Drept urmare, acesta ar urma să se numească altfel şi să aibă mai mulţi membri. 

"Modificările propuse la statut: schimbarea numelui Comitetului Executiv, schimbarea statutului Comitetului Executiv din care să facă parte primarii de mari municipii şi preşedinţii de Consilii judeţene, astfel încât să fie un for mult mai larg şi niciodată să nu se mai întâmple ce s-a întâmplat. Nu mai putem păcăli pe nimeni că vom face nişte mici modificări, dar în realitate să nu facem nimic. 

Modul de candidatură, modul de prezentare, obligativitatea unul Consiliu Naţional care să fie un mod de triere al viitorilor parlamentari", a precizat preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.

Schimbări majore la vârful PSD

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu PSD
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close