Antena 3 CNN Politică Secretarul General al Guvernului, despre rezultatele lui Ludovic Orban la testul pentru coronavirus

Secretarul General al Guvernului, despre rezultatele lui Ludovic Orban la testul pentru coronavirus

Secretarul General al Guvernului a declarat la Antena 3 că testele pentru coronavirus ale lui Ludovic Orban au plecat de la Parlament la ora 16:30. De asemenea, rezultatele încă nu au sosit.

Secretarul General al Guvernului, despre rezultatele lui Ludovic Orban la testul pentru coronavirus
Sursa foto: Facebook/ Guvernul Romaniei
13 Mar 2020   •   21:36

”Încă nu au sosit rezultatele în cazul lui Ludovic Orban. Vă spun ce s-a întâmplat. Au început la ora 13:00 și toți cei care au fost prezenți la ședința PEX, plus colegi care au mai aflat din clădirea Parlamentului au vrut să își facă testul. 

La ora 16:00 încă nu se terminase recoltarea. Procedura spune că premierul își face primul testul și aghiotanții acestuia. 

Premierul a făcut testul la ora 13:00. La ora 16:30 nu au plecat testele din Parlament. Vom comunica rezultatul când îl vom primi.”, a spus Antonel Tănase, secretarul Genereal al Guvernului.

Ludovic Orban a fost testat pentru coronavirus. Premierul a anunțat, în urmă cu câteva ore, că se autoizolează la Vila Lac 1, după ce senatorul PNL Vergil Chițac a fost confirmat cu coronavirus.

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban guvern coronavirus
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close