Antena 3 CNN Politică Sinteza zilei. Premieră națională! Ordonanța de urgență despre anticipate

Sinteza zilei. Premieră națională! Ordonanța de urgență despre anticipate

Şeful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Dancă, a precizat joi că, în momentul în care premierul Ludovic Orban va decide, ordonanţa de urgenţă privind organizarea alegerilor anticipate, adoptată de Guvern săptămâna trecută, va fi trimisă spre publicare la Monitorul Oficial.

Sinteza zilei. Premieră națională! Ordonanța de urgență despre anticipate
Sursa foto: foto: captura Sinteza zilei
13 Feb 2020   •   23:32

"În momentul de faţă nu există o decizie a prim-ministrului legată de acest act normativ, în momentul în care prim-ministrul va decide va fi trimisă la publicare în Monitorul Oficial", a anunţat Ionel Dancă, la finalul şedinţei de Guvern.

Întrebat dacă proiectul de act normativ are şi avizul Consiliului Economic şi Social, Dancă a precizat că OUG adoptată de Guvern "îndeplineşte toate condiţiile legale pentru a fi trimisă la publicare".

Mihai Gâdea a prezentat, joi, la Sinteza Zilei, în premieră națională, ordonanța de urgență despre alegerile anticipate.

"Vedeți, aici este o chestiune - ele sunt ordonanțe numite 'de urgență' pentru că sunt de urgență sau ar trebui să justifice o anumită urgență, dar iată că în momentul de față nu ma e nicio urgență", a spus Mihai Gâdea.

 

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close