Antena 3 CNN Politică SONDAJ. Credeți că Ludovic Orban va fi premierul României?

SONDAJ. Credeți că Ludovic Orban va fi premierul României?

SONDAJ. Credeți că Ludovic Orban va fi premierul României?
11 Oct 2019   •   21:06

UPDATE: 20.50:

Răzvan Dumitrescu a lansat, vineri, la "Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv - Față în față", următoarea întrebare: "Credeți că Ludovic Orban va fi premierul României?"

Telespectatorii au putut vota la 1272 (0,6 eur/-sms TVA inclus) pe tot parcursul emisiunii.

Telespectatorii Antena 3 au votat astfel: 20,1% au răspuns DA și 79,9% au răspuns NU.

----------------------------

Tensiune maximă după căderea guvernului. Tensiune maximă și pentru că această cădere a guvernului vine înainte de începerea oficială a campaniei electorale pentru prezidențiale.

Sâmbătă este prima zi de campanie așa că întrebarea este cum a schimbat această moțiune de cenzură lucrurile. Președintele Iohannis a anunțat un nou guvern așa că o a doua întrebare este absolut normală: al cui va fi de fapt "Guvernul meu"?

Vom avea alegeri anticipate este o altă întrebare și cui va folosi acest lucru. Desigur și cine poate împiedica aceste alegeri anticipate.

Răzvan Dumitrescu a lansat, vineri, la "Subiectiv - Față în față", următoarea întrebare: "Credeți că Ludovic Orban va fi premierul României?"

Telespectatorii pot vota la 1272 (0,6 eur/sms TVA inclus) pe tot parcursul emisiunii.

Jurnalistul Cornel Nistorescu afirmă că Ludovic Orban va fi premierul desemnat al PNL.

"Asta nu înseamnă că e capabil, dar președintele nu are altă soluție. Poate să mai desemneze 20, dar nu i-ar folosi la nimic, pentru că nu-i susține nimeni. PNL este obligat să-și asume, iar Ludovic Orban se anunță singur că el va fi premierul și nici nu poate fi ocolit. Va fi premier fără să fi probat niciodată capacitatea de a coordona și de a conduce la un asemenea nivel", a spus Nistorescu.

Și sociologul Mirela Palada este de părere că Ludovic Orban ar putea fi viitorul premier.

"E foarte posibil, e mult mai posibil decât o altă variantă. Sunt multe variante și până vor găsi o majoritate parlamentară decentă vor exista niște negocieri. E destul de puțin probabil să realizeze un guvern doar în jurul PNL-ului, deși și asta este o variantă posibilă: să aibă un guvern minoritar și sprijinul celorlalte partide să fie doar parlamentar", a spus Palada.

×
Subiecte în articol: Subiectiv Ludovic Orban
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close