Antena 3 CNN Politică Sorin Oprescu știa că banii pe care i-ar fi primit în casa de la Ciolpani erau mită: Să termin odată cu eticheta asta de hoț, de infractor. Ce să creadă cineva ce spun eu

Sorin Oprescu știa că banii pe care i-ar fi primit în casa de la Ciolpani erau mită: Să termin odată cu eticheta asta de hoț, de infractor. Ce să creadă cineva ce spun eu

Sorin Oprescu știa că banii pe care i-ar fi primit în casa de la Ciolpani erau mită: Să termin odată cu eticheta asta de hoț, de infractor. Ce să creadă cineva ce spun eu
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
14 Sep 2019   •   16:49

Sorin Oprescu știa că banii pe care i-ar fi primit în casa de la Ciolpani erau mită, spun judecătorii de la Tribunalul București în motivarea deciziei de arestare preventivă a acestuia. Ei susțin că se impune asta pentru că lăsat liber, ar putea să influențeze martorii din anchetă.

În direct la Antena 3, Oprescu a negat că ar fi pus mâna pe bani murdari și spun că de fapt banii mită ar fi fost de la tatăl său.

Odată cu decizia condamnării de patru ani și patru luni de închisoare cu executare privindu-l pe Sorin Oprescu, judecătorii Tribunalului București au decis și mai multe lucruri cu privire la măsurile asiguratorii.

”A fost suficient ca atunci, un distins politician, un om de cultură Vadim Tudor, spunea că avea informații că nu știu cât au găsit sub cușca câinelui. Erau bani declarați, trecuți în declarația de avere. Erau sumele lăsate de la tata, pe care le-am făcut jumătate cu fratele meu, nu m-au crezut. Era vorba de aproape 17.000 de euro. 

Mă bate gândul să pot să scap de eticheta asta de hoț, de infractor, ce să creadă cineva ceea ce spun eu atâta timp cât aberațiile trecute într-un rechizitoriu au dus la rezultatul de care am ajuns mai devremre. Moral, am tăcut din gură.”, a spus Sorin Oprescu.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close