Antena 3 CNN Politică Teodor Meleșcanu, la DNA: Sper să nu mai fie cazul să revin aici. N-am avut niciodată discuții cu Dragnea pe acest subiect

Teodor Meleșcanu, la DNA: Sper să nu mai fie cazul să revin aici. N-am avut niciodată discuții cu Dragnea pe acest subiect

Teodor Meleșcanu a ajuns, joi dimineață, la DNA. Fostul ministru de Externe ar fi fost citat în calitate de martor

Teodor Meleșcanu, la DNA: Sper să nu mai fie cazul să revin aici. N-am avut niciodată discuții cu Dragnea pe acest subiect
de M.V    |    13 Feb 2020   •   10:54

La ieșirea de la DNA, Meleșcanu a explicat că el nu a avut nicio legătură cu activitatea agentului României la CEDO, în perioada cât a fost ministru de Externe. 

”În niciun caz nu se pune problema cenzurării pentru că el este numit de Guvern. Niciodată nu am schimbat poziția, nici eu, nici predecesorii mei. I-am dat mână liberă să pună acele concluzii.

Nu primeam informații despre dosare. Dacă era nevoie să discutăm, discutam, dar niciodată nu am intervenit.

Schimbările care au avut loc în răspunsurile agentului României la CEDO țin de schimbarea legislației. Nu am cenzurat niciodată pe nimeni, agentul României la CEDO își formulează propriile opinii.

Nu am avut nicio discuție, niciodată, cu domnul Dragnea pe acest subiect. Nu cred că dumnealui a vorbit cu cineva pe acest subiect, în afara avocaților dumnealui.

Sper să nu mai fie cazul să revin la DNA, dar cât timp ești om politic și este campanie electorală... Nu văd de ce mi s-ar schimba calitatea de martor, nu am văzut să fie vreo problemă.”, a spus Meleșcanu.

×
Subiecte în articol: Teodor Meleşcanu DNA
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close