Antena 3 CNN Politică UPDATE. Monica Iacob Ridzi află în Septembrie dacă scapă din închisoare

UPDATE. Monica Iacob Ridzi află în Septembrie dacă scapă din închisoare

UPDATE. Monica Iacob Ridzi află în Septembrie dacă scapă din închisoare
Sursa foto: Foto: Agerpres
10 Iul 2015   •   14:28
UPDATE. Procesul de judecată pentru eliberarea Monicăi Iacob Ridzi s-a amânat pentru data de 4 septembrie. 
 
Reporterul Antena 3, Sonia Simionov, a explicat: 
 
"Până la acea dată, Monica Iacob Ridzi rămâne în sistemul medical al penitenciarului Jilava. Încă nu se ştie de ce a fost amânat procesul. Monica Iacob Ridzi a solicitat ca sedinţa de judecată de astăzi să fie secretă, din cauza informaţiilor de natură personală. Procesul a durat o oră jumătate şi luarea unei decizii a fost amânată pentru data de 4 septembrie. Însă, nici acea decizie nu va fi una definitivă sau executorie. Asta înseamnă că Monica Iacob Ridzi va rămâne în penitenciar până la judecarea contestaţiei."

---

Monica Iacob Ridzi face o nouă încercare de a ieşi din închisoare. Judecătorii Tribunalului Ilfov decid azi dacă întrerup executarea pedepsei. 

 
Fostul ministru al Tineretului şi Sportului a cerut să facă o serie de investigaţii medicale care nu pot fi făcute în reţeaua sanitară a Administraţiei Naţionale a Peniteciarelor. 
 
La primul termen, magistraţii au cerut o expertiză medico-legală care să  confirme spusele fostului ministru. Monica Iacob-Ridzi a fost condamnata definitiv  pe 15 februarie de Instanţa Supremă la cinci ani de inchisoare cu executare în dosarul organizării Zilei Tineretului din 2009.
 

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close