Antena 3 CNN Politică Victor Ponta: Nimeni nu va demisiona în urma tragediei de la Spitalul din Piatra Neamț

Victor Ponta: Nimeni nu va demisiona în urma tragediei de la Spitalul din Piatra Neamț

Fostul Premier, Victor Ponta, este convins că Președintele Klaus Iohannis nu va cere demisia nimănui în cazul incendiului de la Neamț, așa cum s-a întâmplat în 2015, după tragedia de la Colectiv. "Cred că doar eu o să-mi dau iarăși demisia. Nu cred că altcineva va fi responsabil.", a spus Ponta duminică la Antena3.

Victor Ponta: Nimeni nu va demisiona în urma tragediei de la Spitalul din Piatra Neamț
de Mia Lungu    |    16 Noi 2020   •   10:20

"Din păcate acești 5 ani trecuți de la tragedia de la Colectiv trebuia să ducă la o situație în care ceea ce s-a întâmplat nu trebuia să se întâmple. Într-un spital unde te duci să te însănătoșești, nu să mori. De data aceasta, oamenii ăștia chiar puteau fi salvați." a declarat Ponta duminică, la Antena 3, făcând referire la tragedia de la Neamț și cum gestionează autoritățile această situație.

Acesta a mai spus că Managerul Spitalului Județean Piatra Neamț, Lucian Micu, nu avea ce să caute în această funcție pentru simplul motiv că nu avea nicio calificare pentru acest post:

"Omul asta nu are nicio legătură cu conducerea unui spital. Nu s-a ocupat în viață lui. Un spital COVID este un spital aflat pe o situație excepțională."

Victor Ponta: N-o să își dea nimeni demisia

Întrebat dacă Premierul Orban ar trebui să demisioneze, Ponta a apreciat că acest lucru nu se va întâmplă deși există multe motive pentru care Premierul ar trebui să faca acest lucru: "Orban trebuie să demisioneze din n motive. Din n motive evident nu va demisiona și nici nu îi va cere cineva demisia."

Victor Ponta, după ce PSD a anunţat că suspendă campania electorală după tragedia de la Neamț: "Ajută victimele şi rudele lor cu ceva? Îl ajută pe medicul erou?

Liderul PRO România, Victor Ponta, a reacţionat dur la anunţul făcut duminică de social democraţi care au declarat că, în semn de respect pentru tragedia de la Spitalul din Neamț, PSD își suspendă orice acțiune de campanie electorală. P

onta readuce în atenţie ceea ce români nu pot uita din acţiunile vechii şi actualei guvernări şi consideră că social democraţii ar fi trebuit să vină cu soluţii şi sprijin pentru că asta aşteaptă oamenii în aceste vremuri tulburi.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close