Antena 3 CNN Politică Viorica Dăncilă a fost desemnată candidatul PSD la alegerile prezidenţiale

Viorica Dăncilă a fost desemnată candidatul PSD la alegerile prezidenţiale

Viorica Dăncilă a fost desemnată candidatul PSD la alegerile prezidenţiale
de S.T.    |    24 Aug 2019   •   12:35

Viorica Dăncilă, premier şi preşedinte al Partidului Social Democrat, a fost desemnată, sâmbătă, candidat al PSD pentru alegerile prezidenţiale.

Decizia a fost luată în cadrul Congresului extraordinar al Partidului Social Democrat.

Cei prezenţi au votat în unanimitate pentru desemnarea Vioricăi Dăncilă, votul fiind exprimat prin ridicarea mâinii. 

UPDATE - Viorica Dăncilă, candidat la prezidenţiale: „Voi rămâne mereu alături de oameni. Voi lupta pentru fiecare român”

PSD s-a reunit sâmbătă într-un congres restrâns, pentru desemnarea oficială a Vioricăi Dăncilă drept candidatul partidului la alegerile prezidenţiale din 24 noiembrie.

UPDATE - Congresul extraordinar al Partidului Social Democrat (PSD) pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidenţiale a început, sâmbătă, la Palatul Parlamentului.

Anterior, Comitetul Executiv Naţional al PSD a propus-o pe Viorica Dăncilă, prim-ministru şi preşedinte al Partidului Social Democrat, drept candidat al partidului la scrutinul prezidenţial din toamna acestui an.

Citiți și: Liderul PSD, intrare de vedetă - VIDEO

Pe 23 iulie, după reuniunile de conducere ale partidului în care a fost validată candidat al PSD, liderul social-democraţilor, Viorica Dăncilă, a declarat că decizia Biroului Permanent Naţional şi a Comitetului Executiv Naţional de a o desemna candidat la prezidenţiale o onorează şi o responsabilizează, menţionând că ştie că nu va fi o luptă uşoară, pentru că partidul pleacă dintr-o situaţie dificilă.

Fifor: „PSD este gata să dea României prima femeie preşedinte”

Citiți și:

Viorica Dăncilă, despre relaţia cu ALDE: ''Luni vom afla dacă ies sau nu din coaliţie''

×
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close